Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Trzoda Chlewna
2005
|
43
|
05
|
Tytuł artykułu
Dietetyczna wieprzowina a stabilnosc oksydacyjna tluszczow
Autorzy
Pieszka M.
,
Janik A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mieso wieprzowe
wartosc dietetyczna
sklad kwasow tluszczowych
wlasciwosci sensoryczne
zapach
smak
wartosc technologiczna
lipidy
kwasy tluszczowe
kwasy tluszczowe nienasycone
kwasy tluszczowe nasycone
utlenianie
stabilnosc oksydatywna
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
2005
Tom
43
Numer
05
Opis fizyczny
s.50-52,fot.
Twórcy
autor
Pieszka M.
Instytut Zootechniki, Krakow
autor
Janik A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-57018225-bd56-4e17-9a92-d58ab1302b4c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.