Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1996
|
2
|
Tytuł artykułu
Rheological properties and microstructure of maize starch-milk proteins gels
Autorzy
Korolczuk J
,
Breton-Dollet V.
,
Tissier J.P.
,
Maingonnat J.F.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Reologiczne wlasciwosci i mikrostruktura zeli ze skrobi kukurydzianej i bialek mleka
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
temperature
gel
whey protein
corn starch
thermal treatment
viscosity
conference
starch gelatinization
microstructure
food rheology
milk protein
Krakow conference
PL
temperatura
zele
bialka serwatkowe
skrobia kukurydziana
obrobka termiczna
lepkosc
konferencje
kleikowanie skrobi
mikrostruktura
reologia zywnosci
bialka mleka
Krakow konferencja
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1996
Numer
2
Opis fizyczny
s.67-74,wykr.,rys.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Korolczuk J
autor
Breton-Dollet V.
autor
Tissier J.P.
autor
Maingonnat J.F.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-56db859c-e5ee-4f74-97d5-1f758c5daa09
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.