Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1994
|
46
|
11
|
Tytuł artykułu
Sklad chemiczny, wlasciwosci fizykochemiczne i jakosc sensoryczna miesa kozlat mlecznych odchowanych do masy ciala 16 kg
Autorzy
Pisula A.
,
Slowinski M.
,
Pawlowski P.
,
Bidwell-Porebska K.
,
Piotrowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wartosc technologiczna
mieso kozie
analiza zywnosci
sklad chemiczny
ocena jakosci
zywnosc
analiza sensoryczna
badania organoleptyczne
wlasciwosci fizykochemiczne
jadalne surowce zwierzece
mieso
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1994
Tom
46
Numer
11
Opis fizyczny
s.15-17,tab.
Twórcy
autor
Pisula A.
autor
Slowinski M.
autor
Pawlowski P.
autor
Bidwell-Porebska K.
autor
Piotrowski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5664c913-94ee-477b-a54e-b62d0f2b2c4d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.