Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
1998
|
5
|
Tytuł artykułu
Wplyw dodatku cukrow na wybrane cechy jakosciowe farszow z miesa drobiowego
Autorzy
Slowinski M.
,
Dasiewicz K.
,
Mroczek J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
mieso odkostnione mechanicznie
peklowanie
stabilnosc
wlasciwosci technologiczne
jakosc
sacharoza
mieso drobiowe
barwa
przetwory miesne
glukoza
farsze miesne
dodatki do zywnosci
obrobka termiczna
przetworstwo miesa
cukry
cechy jakosciowe
barwniki hemowe
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1998
Numer
5
Opis fizyczny
s.44,46,48,tab.,rys.
Twórcy
autor
Slowinski M.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, 02-766 Warszawa, ul.Nowoursynowska 166
autor
Dasiewicz K.
autor
Mroczek J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-563f1b9d-ea1a-4ecd-914a-8d1a48deded9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.