Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wiadomości Zielarskie
1995
|
37
|
03
|
Tytuł artykułu
Ryz i jego znaczenie w diecie czlowieka
Autorzy
Hojden B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
weglowodany
Oryza sativa
sklad chemiczny
zywnosc
wartosc pokarmowa
zboza
morfologia roslin
ryz
ziarno
ludzie starzy
wystepowanie
dietetyka
przepisy kulinarne
uprawa roslin
dzieci
ryz siewny
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Wiadomości Zielarskie
Rocznik
1995
Tom
37
Numer
03
Opis fizyczny
s.5-6
Twórcy
autor
Hojden B.
Akademia Medyczna, Wroclaw
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-55b69329-07ff-4f28-8f1f-0ab2c1e634dc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.