Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2007
|
57
|
4[B]
|
Tytuł artykułu
Preparation and characteristics of enzyme-resistant pyrodextrins from corn starch
Autorzy
Kapusniak J.
,
Jane J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Przygotowanie i charakterystyka opornych na trawienie enzymatyczne pirodekstryn ze skrobi kukurydzianej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
pyroconversion
starch modification
soluble dietary fibre
corn starch
starch
dextrin
enzyme resistance
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2007
Tom
57
Numer
4[B]
Opis fizyczny
p.261-265,fig.,ref.
Twórcy
autor
Kapusniak J.
Jan Dlugosz University of Czestochowa, 13/15 Armii Krajowej Ave., 42-200 Czestochowa, Poland
autor
Jane J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-552dbf94-018a-4fd6-bea9-6cafe7730c41
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.