Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2007
|
57
|
4C
|
Tytuł artykułu
Effect of naked oat and enzymes in diets for broiler chickens on quality, fatty acid profile and oxidative stability of breast muscle
Autorzy
Szymczyk B.
,
Hanczakowski P.
,
Szczurek W.
,
Frys-Zurek M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wplyw owsa i enzymow paszowych w paszy dla kurczat brojlerow na jakosc, profil kwasow tluszczowych oraz stabilnosc oksydacyjna miesni piersiowych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2007
Tom
57
Numer
4C
Opis fizyczny
p.541-545,ref.
Twórcy
autor
Szymczyk B.
National Research Institute of Animal Production, Balice, Poland
autor
Hanczakowski P.
autor
Szczurek W.
autor
Frys-Zurek M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-55060dfc-ee69-457b-8887-9530622420f5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.