Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2004
|
52
|
12
|
Tytuł artykułu
Zywnosc - aspekty technologiczne i prozdrowotne
Autorzy
Diowksz A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
nowe technologie
zywnosc ekologiczna
piekarstwo
wyroby cukiernicze
zastosowanie
pieczywo
zamrazanie
czekolada
niskie temperatury
zywnosc prozdrowotna
zywnosc funkcjonalna
konferencje
Lodz konferencja
maka zytnia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2004
Tom
52
Numer
12
Opis fizyczny
s.6-8,fot.
Twórcy
autor
Diowksz A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-54fb0f0c-f7b0-4461-8b14-06795cf3d633
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.