Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
1997
|
34
|
Tytuł artykułu
The influence of retorting conditions on selected texture parameters of natural and restructured beef
Autorzy
Tyszkiewicz S.
,
Daun H.
,
Komosa J.
,
Borys A.
Warianty tytułu
PL
Wplyw warunkow sterylizacji na wybrane parametry tekstury naturalnego i restrukturyzowanego miesa wolowego
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
PL
tekstura zywnosci
konsystencja
mieso naturalne
mieso wolowe
sterylizacja
struktura miesa
mieso restrukturyzowane
termoopornosc
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
1997
Tom
34
Opis fizyczny
s.99-113,wykr.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Tyszkiewicz S.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczonego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
autor
Daun H.
autor
Komosa J.
autor
Borys A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-54fa22da-e0d1-4f2f-9afc-cfabcbc4b79e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.