Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2008
|
62
|
02
|
Tytuł artykułu
Sposoby analizowania obrotow w zakladach gastronomicznych
Autorzy
Mruk H.
,
Mruk J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
promocja
dynamika
zaklady gastronomiczne
marketing
obrot towarowy
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2008
Tom
62
Numer
02
Opis fizyczny
s.19-20
Twórcy
autor
Mruk H.
autor
Mruk J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5415d8f8-9979-4fde-af7a-7ee5202fb87d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.