Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Rozprawy. Akademia Rolnicza w Szczecinie
1992
|
145
|
Tytuł artykułu
Reologiczna charakterystyka tekstury miesa ryb za pomoca modelu ciala Maxwella
Autorzy
Lachowicz K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
wlasciwosci reologiczne
tekstura
mieso
ryby
Wydawca
-
Czasopismo
Rozprawy. Akademia Rolnicza w Szczecinie
Rocznik
1992
Tom
145
Opis fizyczny
s.1-120,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lachowicz K.
Akademia Rolnicza w Szczecinie
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-52be7875-02fa-4bdd-8906-6b4ccf43bb0b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.