Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2007
|
57
|
3
|
Tytuł artykułu
Analysis of phosphorylated aldoses based on group separation and reductive tryptamine derivatisation prior to HPCE revealing initial products of the Maillard reactions
Autorzy
Bjergegaard C
,
Meinert L.
,
Mortensen K.
,
Moller P.
,
Sorensen H.
,
Sorensen J.C.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
high performance capillary electrophoresis
sugar phosphate
phosphorylated monosaccharide
tryptamine derivatization
meat
Maillard reaction
carbohydrate
pork
pig
animal breed
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2007
Tom
57
Numer
3
Opis fizyczny
p.345-352,fig.,ref.
Twórcy
autor
Bjergegaard C
University of Copenhagen, Frederiksberg, Denmark
autor
Meinert L.
autor
Mortensen K.
autor
Moller P.
autor
Sorensen H.
autor
Sorensen J.C.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5281a2a2-e4e7-4ead-813d-d33244fa48e6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.