Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny. Centralne Laboratorium Technologii Przetwórstwa i Przechowalnictwa Zbóż
2000
|
3-4
|
Tytuł artykułu
Ocena amylograficzna a liczba opadania
Autorzy
Rothkaehl J
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ocena amylograficzna
liczba opadania
wartosc wypiekowa
enzymy amylolityczne
jakosc
maka pszenna
maka zytnia
EN
amylographic assessment
falling number
baking value
amylolytic enzyme
wheat flour
rye flour
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny. Centralne Laboratorium Technologii Przetwórstwa i Przechowalnictwa Zbóż
Rocznik
2000
Numer
3-4
Opis fizyczny
s.29-37,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rothkaehl J
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-52459ee0-031d-4577-bf94-36a8022dcdf9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.