Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2003
|
57
|
09
|
Tytuł artykułu
Substancje dodatkowe w lodach i wyrobach cukierniczych
Autorzy
Jarecka J.
,
Karlowski K.
,
Gajda J.
,
Kuzma K.
,
Switka A.
,
Rokicka B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Unia Europejska
cukiernictwo
lody
stabilizatory
wyroby cukiernicze
Polska
substancje slodzace
barwniki spozywcze
lodziarstwo
przepisy prawne
przemysl spozywczy
skrobia modyfikowana
dodatki do zywnosci
emulgatory
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2003
Tom
57
Numer
09
Opis fizyczny
s.28-30
Twórcy
autor
Jarecka J.
Panstwowy Zaklad Higieny, Warszawa
autor
Karlowski K.
autor
Gajda J.
autor
Kuzma K.
autor
Switka A.
autor
Rokicka B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-519238cd-1074-443d-887c-64821e4d315e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.