Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1994
|
46
|
04
|
Tytuł artykułu
Wplyw udzialu sciegnistego miesa wolowego na czas kutrowania oraz jakosc farszow i kielbas drobnorozdrobnionych
Autorzy
Rywotycki R.
,
Dolata W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
temperatura
mieso wolowe
kolagen
sklad chemiczny
zywnosc
ocena jakosci
kielbasy
tkanka laczna
tekstura
farsze kutrowane
wlokna miesniowe
jakosc
mieso
technologia zywnosci
obrobka termiczna
kutrowanie
przetworstwo miesa
rozdrabnianie
obrobka mechaniczna
procesy technologiczne
tkanka miesniowa
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1994
Tom
46
Numer
04
Opis fizyczny
s.17-21,wykr,tab.
Twórcy
autor
Rywotycki R.
autor
Dolata W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5164f716-9ce2-4feb-bff9-b4cd27cd33b7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.