Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
2005
|
04
|
Tytuł artykułu
Wplyw wybranych obrobek termicznych na sklad lotnych substancji zapachowych aromatu kminkowego w modelowej potrawie z drobiu
Autorzy
Bortnowska G.
Warianty tytułu
EN
Effects of selected thermal treatments on composition of volatile compounds of the caraway flavouring in a model poultry dish
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
substancje lotne
aromaty kminkowe
dodatki do zywnosci
obrobka termiczna
aromaty spozywcze
substancje zapachowe
mieso drobiowe
potrawy miesne
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
Rocznik
2005
Numer
04
Opis fizyczny
s.15-22,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bortnowska G.
Akademia Rolnicza, ul.Papieza Pawla VI nr 3, 71-459 Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-50f392ea-ce56-456f-871d-3f0482f41bbd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.