Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2000
|
1
|
Tytuł artykułu
Jakosc miesa
Autorzy
Slowinski M.P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wartosc technologiczna
przechowywanie
ocena jakosci
czynniki poubojowe
czynniki przezyciowe
pakowanie
wartosc odzywcza
ocena sensoryczna
mrozenie
jakosc
mieso
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2000
Numer
1
Opis fizyczny
s.51-52,fot.
Twórcy
autor
Slowinski M.P.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, 02-766 Warszawa, ul.Nowoursynowska 166
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-504696f1-94cc-4f90-9f62-a399fcc16919
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.