Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
2006
|
3
|
Tytuł artykułu
Ekobilans procesu produkcji sera Gouda z wykorzystaniem metody krytycznych objetosci
Autorzy
Przybylowski P.
,
Szulecka O.
Warianty tytułu
EN
Ecobalance of the production process of Gouda cheese with the usage of critical capacities method
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
ochrona srodowiska
odpady przemyslowe
oddzialywanie na srodowisko
sery
ser gouda
produkcja
procesy technologiczne
ekobilans
serowarstwo
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2006
Numer
3
Opis fizyczny
s.44-53,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Przybylowski P.
Akademia Morska, ul.Morska 81-87, 81-225 Gdynia
autor
Szulecka O.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4fc74420-0d50-43de-9655-5d34e55ad0d1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.