Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1999
|
34
|
10
|
Tytuł artykułu
Wplyw warunkow przechowywania na jakosc mleka spozywczego
Autorzy
Cais-Sokolinska D.
,
Pikul J.
,
Chudy S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
temperatura
trwalosc przechowalnicza
analiza zywnosci
mleko spozywcze
czas przechowywania
przechowywanie
ocena jakosci
handel detaliczny
warunki przechowywania
jakosc
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1999
Tom
34
Numer
10
Opis fizyczny
s.42-45,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Cais-Sokolinska D.
Akademia Rolnicza, 60-637 Poznan, ul.Wojska Polskiego 28
autor
Pikul J.
autor
Chudy S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4f86d456-f577-4c65-a44a-3d7bbb692fba
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.