Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2006
|
13
|
4
|
Tytuł artykułu
Wplyw dodatkow stabilizujacych kinetyke inaktywacji cieplnej alfa-amylazy z Aspergillus oryzae
Autorzy
Samborska K.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
sorbitol
stabilizatory
inaktywacja termiczna
glicerol
laktitol
alfa-amylazy
Aspergillus oryzae
mannitol
sacharoza
trehaloza
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2006
Tom
13
Numer
4
Opis fizyczny
s.32-38,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Samborska K.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4e4530cf-7a02-4ef6-b740-adb27d8e33b6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.