Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
1999
|
36
|
Tytuł artykułu
Comparison of profile texture analysis results to differentiation products made from normal [RFN] and watery [PSE] meat
Autorzy
Pospiech E.
,
Medynski A.
,
Grzeskowiak E.
,
Borzuta K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
meat
watery meat
quality defect
profile texture analysis
normal meat
product
technological property
meat product
texture property
sensory property
differentiation
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
1999
Tom
36
Opis fizyczny
p.127-134,fig.
Twórcy
autor
Pospiech E.
Agricultural University, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Medynski A.
autor
Grzeskowiak E.
autor
Borzuta K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4e09f400-57e1-4917-9adf-56a2b41b769a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.