Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
2006
|
01
|
Tytuł artykułu
Przetworstwo miesa. Cz.III
Autorzy
Cegielka A.
Warianty tytułu
EN
Meat production. Part III
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2006
Numer
01
Opis fizyczny
s.38-39,47,fot.
Twórcy
autor
Cegielka A.
Zaklad Technologii Miesa, Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4d9c6b04-2117-4d9d-b2f5-b5d5f5a00302
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.