Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2006
|
50
|
04
|
Tytuł artykułu
Podstawowe wiadomosci o tworzeniu ciasta i suszeniu makaronu. Czesc 3. Warunki i procesy zachodzace w trakcie suszenia makaronu
Autorzy
Jurga R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
suszenie wlasciwe
przetwory zbozowe
suszenie
makarony
ciasto makaronowe
przetworstwo zbozowe
suszenie wstepne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2006
Tom
50
Numer
04
Opis fizyczny
s.35-36
Twórcy
autor
Jurga R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4ce444b0-6927-433b-8cbe-0b2faa1b5796
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.