Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1998
|
07
|
2 Suppl.
|
Tytuł artykułu
The effect of curing salts and electric current on beef structure
Autorzy
Cierach M.
,
Budny J.
,
Zywica R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
curing technology
meat technology
beef structure
meat curing
meat processing
curing salt
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1998
Tom
07
Numer
2 Suppl.
Opis fizyczny
p.183-188,fig.,ref.
Twórcy
autor
Cierach M.
University of Agriculture and Technology, Oczapowskiego 1, 10-718 Olsztyn, Poland
autor
Budny J.
autor
Zywica R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4bb97c69-afb4-4289-b38b-dec73c8ab8e1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.