Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
2008
|
08
|
Tytuł artykułu
Lepka, gumiasta, elastyczna. Nowe standardy w produkcji zelatyny
Autorzy
Haffer J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przemysl spozywczy
zelatyna
wlasciwosci funkcjonalne
stabilizatory
utwardzacze
zageszczacze
tekstura zywnosci
zastosowanie
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2008
Numer
08
Opis fizyczny
s.21-22,wykr.,fot.
Twórcy
autor
Haffer J.
Cereus Wena
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4b332637-4248-4712-918b-b70510b923b8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.