Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
2008
|
02
|
Tytuł artykułu
Pieprznie, z sensem. Znaczenie ostrych przypraw i zawartych w nich substancji bioaktywnych w modulacji zdrowia czlowieka
Autorzy
Bawa S.
Warianty tytułu
EN
Spice up your life
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
zdrowie czlowieka
przyprawy
dodatki do zywnosci
fizjologia zywienia
pieprz czarny
pieprz dlugi
sklad chemiczny
trawienie
wlasciwosci lecznicze
przeciwutleniacze
piperyna
interakcje lek-zywnosc
ekstrakty roslinne
ekstrakt Bioperine
choroby czlowieka
leczenie
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2008
Numer
02
Opis fizyczny
s.16-19,46,tab.,fot.
Twórcy
autor
Bawa S.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4aeff0da-89d4-4380-a4a1-5ff8a5c4b523
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.