Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Trendy Food
2004
|
2
|
Tytuł artykułu
Smak ketchupu
Autorzy
J.S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
marka Heinz
rynek wewnetrzny
rynek zywnosciowy
firma Miwex
Polska
marka Hellman's
opakowania
produkty spozywcze
przemysl spozywczy
firma Unilever
spozycie zywnosci
nowe produkty
ketchup zielony
sosy
firma Heinz
producenci
ceny
firma Sonda
firma Roleski
marka
etykietowanie
marka Pudliszki
marka Tortex
ketchup
firma Kotlin
Wydawca
-
Czasopismo
Trendy Food
Rocznik
2004
Numer
2
Opis fizyczny
s.28-29,fot.
Twórcy
autor
J.S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4a6ccc55-1049-4ad0-a10f-6193cb11e57d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.