Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
1999
|
6
|
Tytuł artykułu
Dojrzewanie miesa w warunkach tlenowych i beztlenowych
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
mieso wolowe
dojrzewanie w warunkach tlenowych
dojrzewanie beztlenowe
jakosc konsumpcyjna
mieso wieprzowe
brazowienie
ocena organoleptyczna
badania bakteriologiczne
barwa
kruchosc miesa
dojrzewanie miesa
ubytek masy
komory dojrzewalnicze
pH
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1999
Numer
6
Opis fizyczny
s.36,38-42,tab.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4a502ecc-29b8-401e-818d-9fbff3c9350e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.