Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Food
2005
|
2
|
Tytuł artykułu
Traditional Polish cuisine. Mazovia
Autorzy
Woicka-Bekas E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
meat
traditional cuisine
pea soup
Poland
rosol staropolski soup
human nutrition
Mazovia region
potato
dish
traditional soup
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Food
Rocznik
2005
Numer
2
Opis fizyczny
p.56-58,fig.
Twórcy
autor
Woicka-Bekas E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-49dceb3d-8f19-4471-8c46-510ff42b5bf6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.