Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
2000
|
27
|
4
|
Tytuł artykułu
The effect of vegetable fat supplements on carcass quality and fatty acid profile of meat in broiler chickens
Autorzy
Pietras M.
,
Barowicz T.
,
Gasior R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
RU
DE
PL
Słowa kluczowe
EN
carcass quality
meat
animal production
broiler
oil
polyunsaturated fatty acid
linseed
fat supplementation
animal product
vegetable fat
fatty acid
chicken
rapeseed
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
2000
Tom
27
Numer
4
Opis fizyczny
p.209-219
Twórcy
autor
Pietras M.
National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n.Krakow, Poland
autor
Barowicz T.
autor
Gasior R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-49137e4b-321a-456a-97f2-6f1e260a75f1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.