Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2005
|
42-43
|
Tytuł artykułu
Zmiany struktury tkanki miesniowej i wodochlonnosci wodnistego miesa wieprzowego po sonifikacji
Autorzy
Twarda J.
,
Dolatowski Z.J.
Warianty tytułu
EN
Changes of muscle tissue's structure and water holding capacity of watery pork meat after sonification
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
uwodnienie
bialko
dojrzewanie miesa
zmiany struktury tkankowej
sonifikacja
wodochlonnosc
mieso wieprzowe
struktura
ultrastruktura
mieso wieprzowe wodniste
tkanka miesniowa
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2005
Tom
42-43
Opis fizyczny
s.161-169,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Twarda J.
Akademia Rolnicza, ul.Skromna 8, 20-704 Lublin
autor
Dolatowski Z.J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-482c42c5-8443-456a-8b77-7a2f1a3d6f16
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.