Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biotechnologia
2009
|
3
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka listeriobojczych bakteriocyn klasy IIa bakterii fermentacji mlekowej
Autorzy
Sip A.
,
Wieckowicz M.
,
Krasowska M.
Warianty tytułu
EN
Characterization of antilisterial class IIa bacteriocins produced by lactic acid bacteria
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
biosynteza
bakteriocyny klasy IIa
wlasciwosci fizykochemiczne
aktywnosc bakteriobojcza
struktura
mechanizm dzialania
bakterie kwasu mlekowego
Wydawca
-
Czasopismo
Biotechnologia
Rocznik
2009
Numer
3
Opis fizyczny
s.111-128,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sip A.
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 48, 60-627 Poznan
autor
Wieckowicz M.
autor
Krasowska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-48224624-52c9-4837-9a53-9301bf02d77c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.