Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
1995-1996
|
32-33
|
Tytuł artykułu
Influence of soya proteins on microstructure of meat batter
Autorzy
Makala H.
Warianty tytułu
PL
Wplyw bialek sojowych na mikrostrukture farszow miesnych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
PL
farsze miesne
dodatki do zywnosci
zywnosc
przetworstwo miesa
mikrostruktura
bialko sojowe
bialka roslinne
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
1995-1996
Tom
32-33
Opis fizyczny
s.161-170,fot.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Makala H.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-46eb7815-5d44-4d74-8d7d-ae4a55a1b004
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.