Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
1998
|
30
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie mikrobiologicznego preparatu przyspieszajacego dojrzewanie sera w produkcji serwitu tylzyckiego. Czesc 2. Wplyw zroznicowanego dodatku zakwasu
Autorzy
Jarmul I
,
Reps A.
,
Tomasik J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
serowarstwo
produkcja serow
dojrzewanie serow
lipoliza
proteoliza
serwit tylzycki
preparaty mikrobiologiczne
preparaty enzymatyczne
zastosowanie
zakwas
kultury bakteryjne
EN
cheesemaking
cheese production
cheese ripening process
lipolysis
proteolysis
Tilsit servit
microbiological preparation
enzyme preparation
application
starter culture
bacterial culture
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
Rocznik
1998
Tom
30
Opis fizyczny
s.35-44,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Jarmul I
autor
Reps A.
autor
Tomasik J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-46a6aee9-661e-4455-a4ac-8cf3c743523d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.