Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
2000
|
08
|
Tytuł artykułu
Wartosc rzezna i jakosc miesa z tusz buhajkow rasy czarno-bialej oraz mieszancow po buhajach rasy limousine, charolaise i od krow rasy czarno-bialej
Autorzy
Wajda S.
,
Daszkiewicz T.
Warianty tytułu
EN
Slaughter value and quality of meat from carcasses of Black-and-White bulls, Limousine- and Charolaise hybrids, and Black-and-White cows
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
bydlo czarno-biale
mieszance
buhajki
wartosc rzezna
tusze wolowe
klasyfikacja EUROP
mieso wolowe
jakosc
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rocznik
2000
Numer
08
Opis fizyczny
s.109-116,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wajda S.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Daszkiewicz T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4696629c-311d-4d4f-92c4-01394d1c3341
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.