Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Animal Science Papers and Reports. Supplement
2003
|
21
|
1
|
Tytuł artykułu
The quality of pork - its characteristics and the requirements of the consumers and meat processing plants
Autorzy
Kortz J
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
meat
meat quality
pork
requirement
consumer requirement
meat industry
pig
pork quality
pork production
meat processing plant
consumption value
technological quality
animal nutrition
Poland
Wydawca
-
Czasopismo
Animal Science Papers and Reports. Supplement
Rocznik
2003
Tom
21
Numer
1
Opis fizyczny
p.77-91
Twórcy
autor
Kortz J
Agricultural University of Szczecin, Doktora Judyma 21, 71-460 Szczecin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-468294bb-3340-4fc6-9f2e-75c503788213
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.