Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
2004
|
02
|
Tytuł artykułu
Characteristics of the chemical composition of the nutritive value of protein in selected curd cheeses
Autorzy
Szpendowski J.
,
Klobukowski J.
,
Bohdziewicz K.
,
Kujawski M.
Warianty tytułu
PL
Charakterystyka skladu chemicznego oraz wartosci odzywczej bialka wybranych serow twarogowych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
chemical composition
nutritional value
protein
curd cheese
acidic coagulation
ultrafiltration
protein content
fat content
lactose content
methionine
cysteine
essential amino acid
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
Rocznik
2004
Tom
02
Opis fizyczny
p.143-150,ref.
Twórcy
autor
Szpendowski J.
University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
Klobukowski J.
autor
Bohdziewicz K.
autor
Kujawski M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4672d847-2111-464c-86c5-87444587e381
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.