Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Science and Technology. Scientific Papers of Agricultural University of Poznan
1997
|
01
|
Tytuł artykułu
Mathematical description of growth of Escherichia coli in ground, salted and vacuum packed pork meat
Autorzy
Uchman W.
,
Danyluk B.
,
Zabielski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
packing
salting
meat
Escherichia coli
growth
vacuum packaging
pork meat
Wydawca
-
Czasopismo
Food Science and Technology. Scientific Papers of Agricultural University of Poznan
Rocznik
1997
Tom
01
Opis fizyczny
p.11-20,fig.
Twórcy
autor
Uchman W.
August Cieszkowski Agricultural University of Poznan, Wojska Polskiego 31, 60-637 Poznan, Poland
autor
Danyluk B.
autor
Zabielski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4661e2af-bfa0-47cf-ab55-467e40bff71a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.