Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
1995
|
39
|
04
|
Tytuł artykułu
Filtr zacierowy Meura 2001 - nowa technika browarnicza
Autorzy
Melis M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
nowe technologie
filtr zacierowy 2001
wydajnosc produkcji
procesy technologiczne
firma Meura
browarnictwo
opisy techniczne
filtracja
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1995
Tom
39
Numer
04
Opis fizyczny
s.2-5,tab.,wykr.bibliogr.
Twórcy
autor
Melis M.
Bibliografia
[1] Hermia J., Eyhen D.: „Considération sur procédés de filtration en brasserie", EBC Congress 1983, 209.
[2] Dupire S., Hermia J., Meurens J.: Influence des méthodes de filtration et de clarification des mouts sur la biére, EBC Congress 1985, 427.
[3] Hermia J., Hupé J., Meurens J., Rallier G., Tigel R.: „Recherches récentes dans la filtration du mout sur filtrepresse", EBC Congress 1987, 345.
[4] Eyben D., Hermia J., Meurens J., Rahier G., Tigel R.: „Industrial results using the new mash filter 2001", EBC Congress, 1987.
[5] Dupire S., De Groot G.: Communication, 1990.
[6] Eyben D.: „The wort filter 2001: a new brewing technologie 1990" (to be published soon).
[7] Synebryehoff Brewery Communication 1990.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4554aba4-00cb-41f4-84ba-e59fa8ad626f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.