Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2006
|
10
|
10
|
Tytuł artykułu
Ustalanie przyczyn wad pieczywa
Autorzy
Kot M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
pieczywo
wypiek pieczywa
jakosc
parametry jakosciowe
wady pieczywa
przyczyny
surowce piekarskie
komory wypiekowe
temperatura wypieku
znieksztalcenia
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2006
Tom
10
Numer
10
Opis fizyczny
s.46,48-49,rys.,tab.
Twórcy
autor
Kot M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-44b4b64b-0072-42cd-b2d2-b9205b62fc7f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.