Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
1994
|
26
|
Tytuł artykułu
Mieso indycze oddzielone mechanicznie I. Wplyw sposobu pozyskiwania oraz czasu i warunkow przechowywania na sklad chemiczny
Autorzy
Pomianowski J F
,
Borowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
indyki
mieso
mieso drobiowe
mieso indycze
tuszki drobiowe
rozbior tuszy
metody produkcji
mechaniczne pozyskiwanie miesa
mieso odkostnione mechanicznie
przechowywanie
przechowywanie miesa
metody przechowywania
chlodzenie
wlasciwosci fizykochemiczne
sklad chemiczny
zawartosc tluszczu
zawartosc wody
zywnosc
analiza zywnosci
liczba kwasowa
liczba nadtlenkowa
EN
turkey [zool.]
meat
poultry meat
turkey meat
poultry carcass
carcass partition
production method
mechanical method
mechanically deboned poultry meat
storage
meat storage
storage method
refrigeration
physicochemical property
chemical composition
fat content
water content
food
food analysis
acid number
peroxide number
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
Rocznik
1994
Numer
26
Opis fizyczny
s.37-46,wykr.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pomianowski J F
Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn
autor
Borowski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4492215b-e7d0-4a5c-a97b-05dcf3679499
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.