Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2000
|
53
|
02
|
Tytuł artykułu
Przysmak Napoleona
Autorzy
Pokorska B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Lepidium sativum
przyprawy
witaminy
historia
Polska
rzezucha
wartosc odzywcza
skladniki mineralne
rosliny przyprawowe
olejki eteryczne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2000
Tom
53
Numer
02
Opis fizyczny
s.47
Twórcy
autor
Pokorska B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4404f2d6-ae35-4b38-b61e-0cad3d40e70e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.