Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
1996
|
05
|
4
|
Tytuł artykułu
Systemy zapewniania jakosci w przemysle i przetworstwie spozywczym
Autorzy
Turlejska H
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zagrozenia zdrowia
dobra praktyka produkcyjna
zarzadzanie jakoscia
zywnosc
GMP zob.dobra praktyka produkcyjna
system zapewnienia jakosci
jakosc
wartosc zdrowotna
system HACCP
krytyczny punkt kontrolny
przemysl spozywczy
kontrola jakosci
normy ISO 9000
EN
health risk
good production practice
quality management
food
quality assurance system
quality
health value
HACCP system
critical control point
food industry
quality control
ISO 9000 standard
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
Rocznik
1996
Tom
05
Numer
4
Opis fizyczny
s.87-91,rys.
Twórcy
autor
Turlejska H
Instytut Zywnosci i Zywienia, 02-903 Warszawa, ul.Powsinska 61-63
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-43e5376d-1f7b-476c-b122-0af19a3d50aa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.