Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Hodowlany
2005
|
73
|
06
|
Tytuł artykułu
Jakosc wieprzowiny i metody jej doskonalenia. Cz. III. Metody poprawy cech jakosci miesa
Autorzy
Kocwin-Podsiadla M.
,
Krzecio E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
transport
zywienie zwierzat
cechy uzytkowe
mieso wieprzowe
warunki srodowiska
metody genetyczne
utrzymanie zwierzat
jakosc
obrot przedubojowy
trzoda chlewna
doskonalenie cech
optymalizacja
stresy
pory roku
poprawa jakosci
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Hodowlany
Rocznik
2005
Tom
73
Numer
06
Opis fizyczny
s.3-6
Twórcy
autor
Kocwin-Podsiadla M.
Akademia Podlaska, Siedlce
autor
Krzecio E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4374b554-85b8-4049-9fd9-0b33b89c9908
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.