Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1994
|
03
|
4
|
Tytuł artykułu
Selection of strains for yogurt starters regarding their antibacterial properties
Autorzy
Bielecka M
,
Majkowska A.
,
Biedrzycka E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Selekcja szczepow do zakwasow jogurtowych ze szczegolnym uwzglednieniem wlasciwosci antybakteryjnych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
PL
aktywnosc antybakteryjna
przetwory mleczne
napoje mleczno-owocowe
zywnosc
mleczarstwo
jogurt
kultury jogurtowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1994
Tom
03
Numer
4
Opis fizyczny
s.51-61,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bielecka M
Centrum Agrotechnologii i Weterynarii PAN, ul.Tuwima 10, 10-718 Olsztyn 5
autor
Majkowska A.
autor
Biedrzycka E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4369932d-2291-475b-9ef8-1b5ff378f078
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.