Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
2003
|
01
|
07
|
Tytuł artykułu
Fuzje czyli redukcja marek w gastronomii
Autorzy
JP
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
marka EB
rynek piwa
firma Brau Union Polska
dystrybucja
fuzje
Polska
marka
piwo
gastronomia
marka Kujawiak
firma BRAG
Grupa Zywiec
marka Krolewskie
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
Rocznik
2003
Tom
01
Numer
07
Opis fizyczny
s.18-19,fot.,rys.
Twórcy
autor
JP
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-434ed078-5836-4f29-939a-6e446fe97945
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.