Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
1997
|
34
|
Tytuł artykułu
Effect of protein and carbohydrate fat replacers on texture and consumer acceptance of comminuted meat products
Autorzy
Tyszkiewicz I.
,
Matuszewska I.
,
Barylko-Pikielna N.
,
Senik I.
Warianty tytułu
PL
Wplyw bialkowych i weglowodanowych zamiennikow tluszczu na teksture i akceptacje konsumencka rozdrobnionych produktow miesnych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
PL
zawartosc tluszczu
zele
tekstura zywnosci
przetwory miesne
wlasciwosci reologiczne
karageny
izolaty sojowe
parowki niskotluszczowe
smakowitosc
zele bialkowo-weglowodanowe
akceptacja konsumencka
zamienniki tluszczu
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
1997
Tom
34
Opis fizyczny
s.65-77,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Tyszkiewicz I.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
autor
Matuszewska I.
autor
Barylko-Pikielna N.
autor
Senik I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-42ab24c9-7ad9-4c3c-844f-122a9093e68a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.