Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1992
|
44
|
09
|
Tytuł artykułu
Wplyw ogrzewania stopniowego na wybrane cechy jakosciowe konserw miesnych
Autorzy
Danyluk B.
,
Wojciechowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ogrzewanie
przemysl spozywczy
sterylizacja
pasteryzacja
analiza sensoryczna
przetworstwo miesa
przemysl miesny
bakteriologia
konserwy miesne
jakosc
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1992
Tom
44
Numer
09
Opis fizyczny
s.14-18,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Danyluk B.
autor
Wojciechowski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-429f254d-be15-45c4-b0b3-2be3a9388071
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.