Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2000
|
44
|
06
|
Tytuł artykułu
Porownanie cech reologicznych ciasta pszennego przy uzyciu roznych aparatow pomiarowych
Autorzy
Konopka I.
,
Abramczyk D.
,
Rothkaehl J.
,
Fornal L.
,
Madej M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ocena amylograficzna
ciasto pszenne
ocena farinograficzna
wlasciwosci reologiczne
urzadzenia pomiarowe
piekarstwo
ocena alweograficzna
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2000
Tom
44
Numer
06
Opis fizyczny
s.23-26,wykr.,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Konopka I.
autor
Abramczyk D.
autor
Rothkaehl J.
autor
Fornal L.
autor
Madej M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-424009e4-3e17-4b24-9605-e3d63f6ae4b7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.