Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2008
|
41
|
3
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka skladu chemicznego wybranych sortymentow pieczywa chrupkiego
Autorzy
Rzedzicki Z.
,
Sykut-Domanska E.
,
Strychalski P.
Warianty tytułu
EN
Chemical composition of selected assortments of crispy breads
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zawartosc tluszczu
blonnik pokarmowy
sklad chemiczny
pieczywo chrupkie
asortyment
zawartosc bialka
EN
fat content
dietary fibre
chemical composition
crisp bread
assortment
protein content
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2008
Tom
41
Numer
3
Opis fizyczny
s.610-615,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rzedzicki Z.
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Skromna 8, 20-704 Lublin
autor
Sykut-Domanska E.
autor
Strychalski P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-41a5766a-d233-432e-a617-f1f9437a6333
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.